Serveis

Explicans les teves necessitats i t'ajudarem a crear el teu jardí ideal.

Estalvi d'aigua

Estalvi d'aigua

Sempre hi ha maneres de fer més eficient el nostre jardí.
Vols tenir un consum menor de recursos?

Disseny de Jardins

el teu jardí ideal

conta'ns la teva idea i nosaltres ens encarreguem de la resta. creació de plànols, pressupostos, contractacions de serveis i altres professionals, gestió del projecte, etc.

Treballs d'alçada

Especialistes en Arbres

Necessites podar, talar, transplantar, o sembrar arbres a la teva propietat?

Murs i Camins

Murs i Camins

Tens un terreny inclinat? T'expliquem sobre com els camins i murs murs de pedra seca poden millorar àmpliament el teu espai.

Pantalles Vegetals

intimitat a base de plantes

necessites separar espais al teu jardí? reduir la contaminació sonora o generar intimitat? Tenim les plantes que necessites!

Manteniments

Cuidem del teu jardí

necessites donar amor al teu jardí perquè sigui aquest espai de tranquil·litat i confort?

deixa-ho a les nostres mans

Assessoria i Planejació

Title

Tens al cap un projecte de jardineria però no saps com dur-ho a terme?
Nosaltres t'ajudem a convertir-ho en realitat.

Ombres Vegetals

Estalvi d'energia i diners

els arbres ben escollits poden generar microclimes i reduir la temperatura a l'estiu fins a 5 graus.

Plagues i Malalties

Plagues i Malalties

Cuidems dels teus arbres i arbustos de forma inegral, amb productes fitosanitaris naturals i sense quimics nocius per a la salut

Top Services

Més de 15 anys de Experiencia

Estalvi d'aigua

Seleccioneu espècies de plantes adaptades al nostre clima. Així reduireu tant el nombre de regs com el volum necessari per mantenir-les. Moltes plantes del país ni tan sols han de ser regades. Reduïu les superfícies on s’ha plantat gespa i substituïu-les per plantes silvestres o per zones amb graves, o amb triturats de fusta, a les quals gairebé no els cal manteniment. La gespa vol uns 400 l/dia per cada 100 m2 .

 

Ensenyeu a aturar els aspersors automàtics a la gent que us envolta. És convenient que en cas de pluja sobtada algú pugui tancar els sistemes de reg. 

Instal·leu un petit dipòsit que reculli l’aigua que s’escorre pel teulat i les canaleres al vostre jardí particular. Més tard serà profitosa per regar. Si disposeu d’aigua de menor qualitat, utilitzeu-la per regar i reserveu la bona per a beure.

 

Murs i Camins de pedra seca

La tècnica de la pedra seca és una tècnica mil·lenària que forma part del patrimoni identitari de bona part dels paisatges rurals de Catalunya (configuren paisatges agrícoles i ramaders de gran valor i constitueixen rics ecosistemes per a moltes espècies animals i vegetals)

al Baix Penedès i el Garraf, es van reunir totes les condicions per afavorir les construccions amb pedra seca. El terreny era pedregós i amb forts desnivells i hi havia bestiar en abundància. En realitat, cada tardor milers d’animals feien un llarg viatge de transhumància des dels Pirineus fins a aquesta zona costera per passar-hi l’hivern. Durant segles va ser el principal camí ramader de Catalunya, conegut a la costa com a la Carrerada de Cerdanya i als Pirineus com a Camí Ramader de Marina.

Assessoria i Planejació

Tens clara la idea de tenir un espai verd al teu habitatge o negoci però no saps exactament què o com?

 Assessoria de jardineria i paisatgisme apliquem 15 anys d’experiència al millor nivell a jardineria i tractament de paisatge amb actuacions pioneres i avançades. La nostra filosofia és la combinació de les tècniques agrícoles més exigents sobre espais estudiats de manera exhaustiva, utilitzant tècniques artesanals amb criteris de creativitat en el disseny, originalitat i un extens coneixement del material vegetal.

Com a valor afegit d’Assessoria de jardineria i paisatgisme, oferim altres valors com ara racionalització i optimització de costos i formació del personal. Fins i tot a nivell de tècnic o encarregat

Disseny de Jardins

Els nostres projectes parteixen d’una idea de paisatgisme integral, que es fonamenta en criteris de sostenibilitat amb l’únic objectiu d’oferir espais de qualitat i benestar ajustats a les necessitats de cada persona.
·
Dissenyem petits i grans jardins, des de el concepte fins la concreció, amb la planificació, reunions i esquemes que faci falta. Ajudem al desenvolupament de cadascun dels encàrrecs, adaptant-nos a les possibilitats, fent nostres els vostres somnis, aportant idees, planificant el seu desenvolupament i executant el projecte.

Pantalles Vegetals

Les pantalles vegetals són arbres i arbustos que s’instal·len per combatre la contaminació acústica i evitar l’excés de sorolls en zones amb alt nivell de so ambiental. Aquestes instal·lacions són habituals en carreteres, però també en àrees urbanes, en espais propers a fàbriques, en vies ferroviàries i en xalets i urbanitzacions.

Totes les àrees en què es produeix un excés de soroll són espais potencialment atractius per a la col·locació de pantalles vegetals. Aquestes instal·lacions compten amb panells acústics vegetals que al seu interior inclouen llana de roca i altres materials absorbents als quals s’afegeix una malla de plàstic de color verd per afavorir el creixement de la vegetació.

QUINS AVANTATGES OFEREIXEN LES PANTALLES VEGETALS?

Aquests sistemes són un mecanisme molt eficaç de defensa davant de l’excés de sorolls, combaten la contaminació acústica alhora que aporten una aparença natural i ecològica a les instal·lacions.

Són estructures molt duradores que passen per tractaments anticorrosió per elevar la seva vida mitjana. Els panells estan instal·lats amb materials reciclables i sostenibles, fàcils d’instal·lar i adaptats a tot tipus de situacions i escenaris. Una solució perfecta per combatre l’excés de sorolls.

Ombres Vegetals

L’ombra, per la seva banda, és benvinguda per protegir els llocs de repòs a l’estiu i aportar una mica de varietat als quadres que componen un jardí; encara que cal tenir en compte que sempre hi ha d’haver menys ombra que sol.

Aquestes consideracions sobre la llum i l’ombra són importants sobretot per al disseny i la composició d’un jardí ornamental, tant des del punt de vista hortícola com estètic.

Per exemple, si un jardí no té contrastos de llums i ombres, és molt possible que només es vegi com un espai verd uniforme, i perdi interès visual.

En aquests jocs de llum i ombra, els millors efectes provenen d’una il·luminació obliqua. Una il·luminació directa és menys convenient, ja que encara que els raigs adreçats en el sentit de la vista poden donar lloc a un paisatge més il·luminat, produiran una pèrdua de contrast, proporcionant un aspecte monòton.

Treballs d'alçada

Mitjançant tècniques especials de grimpada i ascensió amb cordes i diversos materials de màxima seguretat, aconseguim arribar a qualsevol punt de l’arbre per podar de forma precisa a aquelles zones que prèviament hem seleccionat.

Aquestes tècniques de poda en altura, ens permeten treballar en situacions de gran dificultat i, també, fer que cada branca o secció de tronc ja podada, pugui ser baixada de forma controlada mitjançant sistemes de politges i de frenada, sempre amb seguretat i evitant possibles danys materials i personals a l’àrea circumdant on s’hagi fet la poda en alçada.

Realitzem poda en altura a Saragossa de reestructuració, conservació, redimensionat, adaptació, conversió, reduccions de copa i aclarides. Comptem amb vehicles especialitzats, remolcs i diferents contenidors, que ens permeten fer-nos càrrec, per al posterior tractament o eliminació, de totes les restes vegetals resultant de les tasques de poda en altura.

Manteniments

A tots ens agrada gaudir de zones verdes netes i cuidades, però el manteniment d’un jardí requereix certes cures, temps i dedicació. Cal regar amb regularitat, podar en determinades èpoques, abonar i altres feines. Tota aquesta feina pot resultar molesta o, simplement, ens resulta impossible trobar el temps necessari per realitzar-la. I malgrat tot, el pas del temps no perdona i les inclemències meteorològiques poden accelerar el procés i fer malbé l’aspecte de qualsevol jardí.

Oblida’t de les enutjoses tasques de manteniment del teu jardí i dedica el teu temps lliure al que més t’agradi, nosaltres ens encarreguem de tot.
Realitzem labors de neteja, poda de bardisses, sega de praderies; instal·lació, control i reparació de sistemes de reg; noves plantacions i disseny de jardins. T’assessorem per fer el millor manteniment del teu jardí, de manera que quedi renovat i torni a lluir com el primer dia.

Serietat, experiència i bon servei.
Demana el teu pressupost sense compromís: escull el servei de manteniment o projecte del teu jardí que necessites, omple les teves dades i envia’ns-ho de manera ràpida, segura i directa. Els nostres professionals es posaran en contacte amb tu per donar-te el millor preu i servei del sector.

Plagues i Malalties

reballem amb ajuntaments i empreses privades mitjançant contractes de seguiment i monitoreig de les plagues En aquests contractes es fixen un nombre de visites de control en funció de varis aspectes, com les espècies d’arbres i la seva sensibilitat a plagues i malures, les característiques dels espais, etc…

En les visites de control els tècnics d’Adalia avaluen:

  • La presència de plagues i malalties
  • La presència d’enemics naturals de les plagues en aquests mateixos espais i als entorns
  • La relació plaga/enemic natural
  • La necessitat de realitzar alguna acció específica per al control de la plaga a curt o mig termini (introduccions d’auxiliars, tractaments, mesures físiques…)

Després de cada visita es redacta un  informe on s’indica el nivell de plaga, el nivell d’enemics naturals i les actuacions recomanades. Aquest informe s’envia al responsable tècnic de l’ajuntament o l’empresa de jardineria amb el que es decideix conjuntament les actuacions a prendre, en el cas que faci falta prendre-les.

Al final del projecte es redacta un informe complet de totes les observacions, les conclusions i les recomanacions pertinents per al control GIP dels diferents espais a mig i llarg termini.


El Petit Jardiner.  St. Pere de Ribes. C.P. 08810

Tel. 696 65 26 74 info@elpetitjardiner.com 

This website uses cookies to provide you with the best browsing experience.

Accept
Decline